Minden 15 000 forint feletti rendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

15 000Ft alati rendelés esetén 1524 Ft a szállítás díja.GLS futárszolgálat.

VITAMIN WEBÁRUHÁZ, FLAVIN TERMÉKEK, FLAVIN 7, FLAVIN77 ÉS EGYÉB ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
KERESÉS:  
Minden 15 000 forint feletti rendelés esetén a kiszállítás INGYENES!
15 000Ft alati rendelés esetén 1524 Ft a szállítás díja.GLS futárszolgálat.
kulcs
Email:
Jelszó:
Szűrés
keresés
Kategória
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft

Flavin 7 + Kapszaicin ital 50ml 


 1.

Flavin 7 + Kapszaicin ital

- Emésztés serkentés

- Gyomor nyálkahártya védelem

- Neuropátiás panaszok csillapítása

- Gyulladáscsökkentés

Cikkszám: 2296

azonosító: B1610
Darabszám:     
Ár: bruttó 1 100 Ft
FLAVIN 7 + KAPSZAICIN


Paprika

- A kapszaicinoidok különféle paprikákban termelődő, csípős érzetet kiváltó anyagok. Dr. Jancsó Miklós kutatásai, melyek a Szegedi Gyógyszertani Intézetben folytak, a kapszaicin neurogén-gyulladásokra kiváltott pozitív hatását bizonyították. a neurogén gyulladásos komponens számos betegség pathomechanizmusában játszik fontos szerepet (allergiás rhinitis, asthma bronchiale, chronicus bronchitis, rheumatoid arthritis, psoriasis, migraine.

- Olasz vizsgálatok a kapszaicin daganatellenes hatására irányultak. az eredmények arra utalnak, hogy a kapszaicin sejthalált idéz elő a húgyhólyag daganat esetén.

- Paprika kivonat és kapszaicin rendszeres fogyasztás jótékony hatású az ér belső (endothel) sejtjeinek egészségére és csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.

"Érdemesnek tartom a paprikakivonat fogyókúrát segítő, anyagcserét serkententő, zsírégető hatása mellett felhívni a figyelmet további nagyon fontos pozitív élettani hatásaira is. Egy nemrégiben megjelent közlemény beszámol a kapszaicin szív- és érrendszer betegségeket megelőző preventív hatásáról, mely a throbociták aggregációjára gyakorolt hatással magyarázható. Több évszázada sikerrel alkalmazzák a népgyógyászatban a paprika fájdalomcsillapító hatását. A tudomány ennek alapját a szenzoros neuronokban történő P-anyag depleciójával (megvonás) magyarázza. Tisza vidéki és Dunamenti népek gyorsan felismerték a paprika immunizáló hatását.. Így lett azután a hideglelés orvossága, csillapítószere. Az utóbbi időben elvégzett kutatások bizonyítitták, hogy nagyobb mennyiségű paprika bevétele a melegérző receptorok izgatásával izzadást és testhőmérsékle süllyedést váltja ki"

Dr. Tihanyi István  gyermekorvos, természetgyógyász iridológus

Hasonló termékek

  bruttó 3 200 Ft

Kapszaicin krém 200ml 

Kapszaicin krém 200ml

 

A kapszaicin tartalmú krém segíthet hátfájás, ízületi gyulladás, pszoriázis kiegészítő kezelésében.

 

Cikkszáma: 2193

 

Erős paprika - Kapszaicin: - Emésztés serkentés. - Gyomor nyálkahártya védelem. - Neuropátiás panaszok csillapítása. - Gyulladáscsökkentő.


azonosító: B1720
Részletek

  bruttó 3 200 Ft

Kapszaicin kapszula 100db 

Kapszaicin kapszula 100db

Kapszaicin + Gyömbér + Fahéj + B6-vitamin.

 

A kapszaicin kiváló emésztés serkentő, gyulladáscsökkentő, csillapítja a neuropátiás panaszokat és a gyomor nyálkahártya védelemben és szerepet játszik. A gyömbér javítja az emésztést, roborál, rosszullét, hányinger ellenes hatást fejt ki. A fahéj antioxidáns, gasztroprotektív, vércukorszint-csökkentő hatással bír. A B6-vitamin pedig segíthet az idegesség és a depresszió leküzdésében.


azonosító: B1719
Részletek
Vásárlási feltételek|Adatvédelmi szabályzat | Weblapkészítő: Avasweb Kft.