Minden 15 000 forint feletti rendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

15 000Ft alatti rendelés esetén 1524 Ft a szállítás díja.GLS futárszolgálat

Fizetési lehetőségek: készpénz, vagy bankkártyás fizetés a futárnak.

VITAMIN WEBÁRUHÁZ, FLAVIN TERMÉKEK, FLAVIN 7, FLAVIN77 ÉS EGYÉB ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
KERESÉS:  
Minden 15 000 forint feletti rendelés esetén a kiszállítás INGYENES!
15 000Ft alatti rendelés esetén 1524 Ft a szállítás díja.GLS futárszolgálat.
Fizetési lehetőségek: készpénz,vagy bankkártyás fizetés a futárnak.
kulcs
Email:
Jelszó:
Szűrés
keresés
Kategória
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft

 

VITAMIN WEBÁRUHÁZ, FLAVIN TERMÉKEK, FLAVIN 7, FLAVIN77 ÉS EGYÉB ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK

 

 

- Minden 15 000 forint feletti rendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

 

- 15 000Ft alatti rendelés esetén 1524 Ft a szállítás díja.GLS futárszolgálat

 

- Fizetési lehetőségek: készpénz, vagy bankkártyás fizetés a GLS futárnak.GLS futárszolgálat

 

VÁSÁRLÁS TÖRZSVÁSÁRLÓI ÁRON:

Regisztrált/vevőkóddal rendelkező vevőink törzsvásárlói áron vásárolhatnak, ezen kívül pedig 20 000 Ft feletti megrendelés esetén további 10% árengedményre jogosultak.

 

VÁSÁRLÁS FOGYASZTÓI ÁRON  :

Azon vásárlók, akik nem rendelkeznek vevőkóddal.


Törzsvásárlóvá válás menete:

Rendeljen egy összegben törzsvásárlói áron legalább egyszer 30 000 Ft felett. A vevőkódot automatikusan elkészítjük. A törzsvásárlói árra, illetőleg keletkező árengedményre pedig már az első vásárlásával is jogosult lesz.


Fogyasztói ár (magasabb ár):

Vevőkóddal nem rendelkező vásárlók fogyasztói áron kerülnek kiszolgálásra, amennyiben rendelésük nem éri el a 30 000 Ft-ot törzsvásárlói áron. Ezen összeg meghaladását követően már a törzsvásárlói árak érvényesek.

 


Törzsvásárlói ár (alacsonyabb ár):

Törzsvásárlói áron vásárolhatnak azon vásárlók, akik hatjegyű vevőkóddal rendelkeznek, illetőleg azok a vásárlók, akik vevőkóddal még nem rendelkeznek, azonban rendelésük meghaladja a 30 000 Ft-ot törzsvásárlói áron, ezesetben pedig a vevőkódra automatikusan jogosultak.

 

 

Vevőkód:

Ezt a hatjegyű kódot rendelése alkalmával kapja meg (30 000 Ft feletti rendelés esetén, ).

A rendelt csomagjában található számlán lesz látható, a neve előtt, ezzel a vevőkóddal adhatja le későbbi rendeléseit. Ez jogosítja fel a törzsvásárlói kedvezményekre, illetőleg a törzsvásárlói árra.

Ha a rendelés során nem ad meg vevőkódot, nem jogosult a kedvezményekre.

 

Törzsvásárlóvá válás (Vevőkóddal még nem rendelkező vásárlók részére):

Egyösszegű vásárlás törzsvásárlói áron: 30 000 Ft felett.

Az a vásárló, akinek a rendelése egyösszegbe egyszer (bármikor) meghaladja a 30 000 Ft-ot, automatikusa kap egy vevőkódot, jogosult a törzsvásárlói árakra, illetőleg árengedményre is a lentiek alapján (regisztráció).

 

Regisztráció / 30 000 Ft feletti rendelés:

Ha az Ön rendelése egyösszegben meghaladja a:

30 000 Ft-ot, akkor Ön a rendelése végösszegéből 15%, ha a

70 000 Ft-ot, akkor Ön a rendelése végösszegéből 20%, ha a

120 000 Ft-ot, akkor Ön a rendelése végösszegéből 25%

kedvezményt kap a vásárlást követő hónapban, levásárolható árengedmény formájában.

 

Pl.:

- Ha Ön 30 001 Ft-ért rendel január hónapban, akkor Önnek február hónapban 4 500 Ft levásárolható árengedménye keletkezik majd.

- Ha Ön 70 001 Ft Ft-ért rendel január hónapban, akkor Önnek február hónapban 14 000 Ft levásárolható árengedménye keletkezik majd.

- Ha Ön 120 001 Ft-ért rendel január hónapban, akkor Önnek február hónapban 30 000 Ft levásárolható árengedménye keletkezik majd.

 

 

Törzsvásárló (Vevőkóddal rendelkező vásárlók részére):

A vevőkóddal rendelkező vásárlók jogosultak a törzsvásárlói áron vásárolni, ezen kívül pedig 20 000 Ft feletti rendelés esetén további 10% árengedményre, melyet a vásárlást követő hónaptól levásárolhatnak.

Pl.: Ha Ön január hónapban 20 000 Ft-ért vásárol, akkor Önnek február hónapban 2 000 Ft levásárolható árengedménye keletkezik, melyet automatikusan vonunk majd a következő rendelése végösszegéből.

 

Árengedmény (Vevőkóddal rendelkező vásárlók részére):

Ha Ön 20 000 Ft felett vásárol egy adott hónapon belül (ez lehet akár többszöri rendelés is, az adott hónapon belüli rendelések összeadódnak), akkor a vásárlását követő hónapban árengedményre jogosult, melynek levásárlására 4 hónapig van lehetőség, azután automatikusan törlődik.

Az árengedmény a rendelés összegének a 10%- a. A levásárolható árengedmény több részben is felhasználható. A levásárolható árengedmény a vásárlási összeg maximum 70%-ában érvényesíthető. A levásárolható árengedmény az akciókban is igénybe vehető.

 

 

Szállítással kapcsolatos információk

 

Vevő köteles az általa feladott megrendelőlapon megjelölt és a szolgáltató által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a szolgáltató által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási költségeit is tartalmazza - szolgáltató részére megfizetni!

 

GLS futárszolgálat:

- Minden csomagot a GLS futárszolgálat szállít házhoz 3 munkanapon belül az ország bármely pontjára.

- A GLS futárszolgálat kiszállítási díja 15.000 Ft alatti rendelés esetén 1.524 Ft, illetve 15.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES!

- E-mail értesítés ingyenes és automatikus, mellyel a szállítás napján reggel 08:00-tól lehet érdeklődni a GLS futárszolgálatnál az aznapi pontosabb szállítási időpontot illetően.

- A szállítási címnek nem kell egyeznie a lakcímmel, ezért mindenképpen olyan szállítási címet adjon meg, ahol át tudja venni a rendelését.

 

1. A rendelés leadásakor kérjük, előre jelezze a megjegyzés menüpontban a szállítás idejére vonatkozó kérését, ha van (melyik munkanap kéri a csomagot, pontosabb időpont meghatározás nem lehetséges). A rendelés feldolgozása után ugyanis mi már nem tudunk változtatni az e-mailben elküldött szállítási időponton! A GLS futárszolgálat minden munkanap 08:00 és 17:00 között szállít. Ennél pontosabb szállítási időpontot nekünk nem áll módunkban meghatározni, mivel a szállítás nem a mi hatáskörünk.

 

GLS Futárszolgálat +36/29 886-700 - központi telefonszáma.

 

2. A rendelés leadását követően a rendszer küld egy automata e-mailt a rendelés adatairól (ezért fontos, hogy működő e-mail címet adjon meg). Ha valamit rosszul töltött ki, akkor kérjük, válasz e-mailben írja meg nekünk a helyes adatokat.

 

3. A rendelés feldolgozása után e-mailben értesítjük a szállítás dátumáról. Ha az e-mailben elküldött szállítási időpont Önnek nem megfelelő, akkor már csak a GLS futárszolgálatnál tud módosítani a dátumon vagy a kiszállítási címen, a csomagszám megadásával. Ezt megteheti a szállítás napján 08:00-17:00-ig a +36/29 886-700-as központi telefonszámukon.

 

4. A csomagért a GLS futárnak az átvételkor készpénzben vagy bankkkártyával kell fizetni.

 

Sikertelen csomag átvétel esetén:

A vevőnek joga van a vásárlástól való elálláshoz, azonban nincsen joga ezáltal anyagi károkat okozni a feladónak, illetőleg az okozott anyagi károkat köteles megtéríteni! A csomag átvételének megtagadása vagy sikertelen csomagátvétel esetén a feladóhoz visszaérkező csomag oda-vissza szállítási költsége, depóban tárolása minden esetbe a VEVŐT terheli, mivel a szállítás az átvételtől függetlenül megtörtént! Ennek összege 3 000 Ft - 5 000 Ft közötti összeg, helytől függően, melyet a GLS futárszolgálat határoz meg és melyet a vevőnek meg kell térítenie!

A GLS futárszolgálat mindig kétszer kísérli meg a kiszállítást, kérjük egyeztessen a futárszolgálattal, ha a megadott szállítási címen nem tartózkodik senki a kiszállítás ideje alatt! Vegye fel a kapcsolatot a futárszolgálattal, elkerülvén a kellemetlenségeket, +36/29 886-700-as központi telefonszámukon.


Vásárlási feltételek|Adatvédelmi szabályzat | Weblapkészítő: Avasweb Kft.