VITAMIN WEBÁRUHÁZ, FLAVIN TERMÉKEK, FLAVIN 7, FLAVIN77 ÉS EGYÉB ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
KERESÉS:  

kulcs
Email:
Jelszó:
Szűrés
keresés
Kategória
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft
E-lit vitamin

 

  bruttó 2 300 Ft

E-lit vitamin - Béta karotin+Lutein 60db kapsz. 

E-lit vitamin - Béta karotin+Lutein 60db kapsz.
Cikkszám: 2335
2300 Ft / 7 bónuszpont

A készítmény fogyasztása javasolt az időskori szembetegség (makula degeneráció) illetve az erős napsugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetén. Különleges táplálkozási igény kielégítésére szolgáló speciális gyógyászati célra szánt tápszer. Az elektro vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását.

azonosító: B1373
Részletek

  bruttó 2 200 Ft

E-lit vitamin - Ca+D3-vitamin 60db kapsz. 

E-lit vitamin - Ca+D3-vitamin 60db kapsz.

Cikkszám: 2337

2200 Ft / 7 bónuszpont

 

A készítmény alkalmazása javasolt időskor illetve életvitel miatt bekövetkezett csontritkulás, izomerő csökkenés és az ezzel összefüggő esések törések bekövetkezése esetén mivel a D-vitamin szabályozza a csontokba történő kalcium beépülését továbbá a csontok ásványosodásában is szerepet játszik. Az elektro vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását.


azonosító: B1371
Részletek

  bruttó 2 100 Ft

E-lit vitamin - Ca+Ester C 60db kapsz. 

E-lit vitamin - Ca+Ester C 60db kapsz.

Cikkszám: 2338

2100 Ft / 7 bónuszpont

 

A Készítmény fogyasztása javasolt abban az esetben amikor a C-vitamin fogyasztás révén gyomorirritáció lép fel és az ebből fakadó C-vitamin bevitel elmaradása miatt vitaminhiány alakul ki. A kalcium kapcsolódású aszkorbinsav kíméli a gyomrot és biztosítja a legyengült szervezet felépülését. Így a kalcium és a C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és a csontok, porcok szerkezetének javításához. Az elektro vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását.


azonosító: B1370
Részletek

  bruttó 2 500 Ft

E-lit vitamin - Cr+L-carnitine 60db kapsz. 

E-lit vitamin - Cr+L-carnitine 60db kapsz.

Cikkszám: 2339

2500 Ft / 8 bónuszpont

 

A készítmény alkalmazása javasolt nem megfelelő táplálkozás, életmód vagy betegség miatt kialakult elhízás, fehérje-, zsír és a szénhidrát anyagcsere zavarok esetén, a testzsír energiává alakítására. Az elektro vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását.


azonosító: B1369
Részletek

  bruttó 2 500 Ft

E-lit vitamin - Mg+B6 60db kapsz. 

E-lit vitamin - Mg+B6 60db kapsz.

Cikkszám: 2340

2500 Ft / 8 bónuszpont

 

A készítmény alkalmazása javasolt egyoldalú táplálkozás (diéta, fogyókúra, tápanyag-felszívódási zavarok, túlzott alkohol fogyasztás, kiemelt stresszhatás),fokozott magnézium kiürülés (hányás, hasmenés, egyes vesebetegségek, vizelethajtók szedése), vagy emelkedett magnéziumszükséglet (terhességben, legyengült állapotban, idős korban, sportolás) kapcsán fellépő magnézium hiány esetén izomgörcsök (lábikragörcs), idegesség, ingerlékenység, enyhe szorongás, átmeneti fáradtság, enyhébb alvászavarok enyhítésére.


azonosító: B1368
Részletek

  bruttó 1 900 Ft

E-lit vitamin - Vas+C-vitamin 60db kapsz. 

E-lit vitamin - Vas+C-vitamin 60db kapsz.

Cikkszam: 2336

1900 Ft / 6 bónuszpont


A készítmény fogyasztása javasolt vashiányos vérszegénység kialakulása esetén, mivel a vörös vérsejtekben központi helyet elfoglaló oxigénszállító vas beépülését fokozottan elősegíti a C-vitamin állandó jelenléte a szervezetben. Az elektro vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását.


azonosító: B1372
Részletek

Áraink az Áfá-t tartalmazzák.

Vásárlási feltételek|Adatvédelmi szabályzat | Weblapkészítő: Avasweb Kft.