VITAMIN WEBÁRUHÁZ, FLAVIN TERMÉKEK, FLAVIN 7, FLAVIN77 ÉS EGYÉB ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
KERESÉS:  

kulcs
Email:
Jelszó:
Szűrés
keresés
Kategória
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft

Cardio Flavin7+ Super Pulse kapszula 100db 


 1.

Cardio Flavin7+ Super Pulse kapszula 100db

Tegyen többet a szívéért!

 

A Cardio Flavin7+ Super Pulse növényi flavonoidok, cseresznye- és meggyszár, valamint gyógynövények (galagonya, kökény) szívműködést és keringést támogató komplexe.

Cikkszám: 2028

azonosító: B2028
Darabszám:     
Ár: bruttó 8 250 Ft

 

Cardio Flavin7+ Super Pulse kapszula

 

Tegyen többet a szívéért!

 

A Cardio Flavin7+ Super Pulse növényi flavonoidok, cseresznye- és meggyszár, valamint gyógynövények (galagonya, kökény) szívműködést és keringést támogató komplexe.

 

CARDIO FLAVIN7+ SUPER PULSE KAPSZULA (Hatóanyag egy kapszulában: taurin: 75,83 mg, likopin: 2,5 mg, magnézium: 18,75 mg, Rhodiola Rosea gyökér őrlemény (salidroside 5%): 33,3 mg (1,7 mg), Meggy-cseresznyeszár őrlemény 17,24 mg, Szőlő mag-héj szárítmány: 17,24 mg, Cirok mag-héj szárítmány: 17,24 mg, C-vitamin: 16,7 mg, Coensyme Q10 0,83 mg, B1-vitamin: 0,18 mg, B3-vitamin: 2,6 mg, B6-vitamin: 0,2 mg B12-vitamin: 2,5 µg, D-vitamin: 8,3 µg , resveratrol: 1,6 mg)


Flavonoidok:

- A flavonoidok kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját.

- Csökkentik a koleszterinszintet, azaz mérséklik az érelmeszesedés veszélyét, növelik az érfalak rugalmasságát, és védőhatást fejtenek ki a trombózis ellen.

- A flavonoidok főleg az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és a bélrendszerben szívódnak fel.

- A flavonoid típusú vegyületek megköthetik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. (Az antioxidánsok olyan stabil molekulák, melyek az instabil oxidánsokhoz kötodnek és semlegesítik azokat. Az oxidánsokat mindig is összefüggésbe hozták a szívbetegséggel és a korai öregedéssel.)

- Stressz okozta szív- és érrendszeri betegségeket a flavonoidok rendszeres fogyasztásával megelőzhetjük.

 

A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak.

A kapszula flavonoid tartalma, a FLAVIN7 gyümölcseinek liofilizált koncentrátuma. A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja.

 

Cseresznye- és meggyszár:

- Erősíthetik a szívműködést, valamint lehetséges infarktust megelőző hatását sem utasíthatjuk el.

- A tudományos álláspont szerint a teljesítménycsökkenés, idős szív, szívtáji nyomó és szorító érzés, ritmuszavarok enyhe formájának kiegészítő kezeléseként jól alkalmazható.

- Ellenjavallatok nem ismeretesek, de természetesen orvosi kezelésre van szükség, ha a panaszok túlmennek az enyhe zavarokon.

- Bizonyított, hogy tartós fogyasztása esetén sem kell tartanunk mellékhatástól.

 

Galagonya:

- A B1-vitamin, más néven Tiamin jelentős szerepet játszhat a szénhidrát-anyagcserében, segítheti a szénhidrátok elégését, valamint létfontossábú szerepet tölthet be az idegrendszer, az izmok és a szív normális működésében.

 

Kökény:

- A Kökényt a gyógyászatban a szív- és érrendszeri betegségek kezelésére ajánlják, és használták már az ókorban is.

- A bogyónak jelentős a C vitamin tartalma 60mg/100g, valamint különösen gazdag értékes gyümölcssavakban.

- Fanyar termése zsírcsökkentő, anyagcsere fokozó hatása révén enyhe fogyasztó, vizelethajtó, és vesetisztítóként is alkalmazható.

- A kökénykészítmények tisztítják a vért, és erősítik a szervezetet.

 

L-Arginin:

- Az L-arginin egy aminosav, a fehérjék egyik építőköve. Ez egy szemi-esszenciális aminosav, és bár a szervezet elsősorban a táplálékból jut hozzá, felléphet L-arginin-hiány. Az 1998-as, Nobel-díjjal jutalmazott felfedezés a nitrogén-monoxid (NO) sejtek közötti kommunikációban betöltött szerepéről további érdeklődést váltott ki az L-argininnel kapcsolatban. A szervezeten belül az L-arginin a nitrogén-monoxid előállításának legfőbb forrása, amely ellazítja az ereket és a vérkeringés javítása révén csökkenti a szív terhelését. Az arginin hozzájárulhat az egészséges vérkeringés fenntartásához.

 

L-Taurin:

- A taurin az emberi szervezetben is jelentős mennyiségben előforduló kéntartalmú, aminosavval rokon vegyület. Hiánya szívműködési zavarokhoz, a központi idegrendszer fejlődési rendellenességeihez, a retina degradációjához és egyéb patológiás tünetekhez vezethet. Elengedhetetlen egyes szövetek (mint a szívizom) normális működéséhez. Az inzulinhoz hasonlóan elősegíti a glükóz sejtekbe áramlását, ezáltal nőhet a fizikai teljesítőképesség, csökkenhet a vércukorszint.

 

Koenzim Q10:

- A Q10 koenzimnek főszerepe van a sejtek energiatermelésében, csökkenti az oxidációs folyamatokat a vérben és javítja az érfal működését. Kettős vak palcebokontrollos vizsgálatban igazolták, hogy a Q10 csökkentheti a káros oxidációs folyamatokat az artériák falában. Ennek következtében az érfalak rugalmassága jelentősen nőtt. A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához.

 

Magnézium:

- Az 50-es években végzett híres Framingham vizsgálat során majd 5000, 20 éves emberen végeztek megfigyeléseket. A kutatók megfigyelték, hogy minél magasabb a vér magnézium tartalma, annál kevesebb a szív- és érrendszeri megbetegedés. A magnézium nélkülözhetetlen a szív egészségének megőrzéséhez és megfelelő működésének fenntartásához. A megfelelő magnézium ellátottság hozzájárulhat a normál vérnyomás fenntartásához.

 

Rezveratrol:

- Az amerikai Connecticut Egyetem kutatómunkatársai kísérleteik során mesterséges szívinfarktust idéztek elő állatokban, és úgy találták, hogy a rezveratrol jelentős mértékben csökkenti a szívinfarktus miatt bekövetkezett szívizom-károsodásokat.

 

Likopin:

- Segítheti a szív- és érrendszer egészséges működésének fenntartását. Hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez, Hozzájárulhat az artériafal rugalmasságának megőrzéséhez. Hozzájárulhat a keringési/szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez.

 

Egyéb összetevők:

 

B-vitaminok:

A B1-vitamin szükséges a normál szív- és izomműködéshet. A B3-vitamin részt vesz a sejt energiatermelő folyamataiban. A B6-vitamin részt vesz a vér normál homocisztein szintjének fenntartásában, így hozzájárulhat az egészséges szívműködéshez. A B12-vitamin kedvezően befolyásolja a homocisztein szintet, ezáltal hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez.

 

C-vitamin:

A C-vitamin szerepet játszik a vérerek normális struktúrájának fenntartásában. Elősegíti a szív- és keringési rendszer egészséges működését.

 

D-vitamin:

Több nagy tanulmány is bebizonyította, hogy az alacsony D-vitaminszintű embereknek kétszer akkora esélye van a szívrohamra, stroke-ra vagy más szívvel kapcsolatos eseményekre, azokhoz hasonlítva, amiknek magas a D-vitaminszintje.

 

Béta-karotin:

Védi az érrendszerben szállított zsírrészecskéket az oxidálódástól és a szív- és érrendszer károsodástól. Klinikai tanulmányok gyorsan növekvő számban dokumentálják, hogy a béta-karotin a szív- és érrendszeri betegségek ellen védőanyag.

 

Rhodiola rosea - Rózsagyökér:

A rózsagyökér hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

 

Összetétel:

Zselatin, L-taurin, Magnézium-karbonát, EGCG, Gránátalma, L-arginin, Rhodiola rosea gyökér őrlemény (salidroside 5%), C-vitamin, Meggy-cseresznyeszár őrlemény, Feketecseresznye héj szárítmány, Szőlő mag-héj szárítmány, Ribizli mag-héj szárítmány,szeder mag héj szárítmány, bodza héj szárítmány, szilva héj szárítmány, Almahéj szárítmány, Cirok mag-héj szárítmány, Kökény szárítmány, Likopin, Coenssyme Q10 (10%), B3 vitamin (niacin), Béta-karotin, Resveratrol (98%), B6 vitamin (piridoxin), B1-vitamin (tiamin(, D-vitamin, B12- vitamin (cianokobalamin).

 

 • Hatóanyag napi bevitelben 6 kapszula
 • Taurin - 455 mg
 • Magnézium - 112,5 mg RDA 30%
 • Rhodiola rosea gyökér őrlemény (salidroside 5%) - 200 mg (10 mg)
 • Szőlőmag-héj őrlemény  - 99,6 mg
 • C-vitamin - 100 mg RDA 125%
 • Koenzime - Q10 - 5 mg
 • B1-vitamin - 1,1 mg RDA 100%
 • B3-vitamin - 16 mg RDA 100%
 • B6-vitamin - 1,4 mg RDA 100%
 • D-vitamin - 50 μg RDA 1000%
 • Rezveratrol - 9,8 mg
 • QR-CODE

  QR-CODE Flavonoidok

   

   

  Flavin7® adásával szerzett klinikai tapasztalatok

   

  Bioflavonoidokat kiemelt nagyságrendben tartalmazó Flavin 7 étrend-kiegészítő készítmény adása során észlelt klinikai status megfigyelése, a gyógyulás és a betegség folyamatában beállott változások követése, különös tekintettel az életminőség alakulására.

 

 

FIGYELMEZTETÉS!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

 

A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez!

A Flavin-vitamin.hu nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna! Diagnózis felállítása az orvosok feladata.

 

Szállítás:

- GLS futárszolgálat telefonszáma: +36/1 802-0265

- Minden csomagot a GLS futárszolgálat szállít házhoz 2-3 munkanapon belül.

- A GLS futárszolgálat kiszállítási díja 15.000 Ft alatti rendelés esetén bruttó 1.524 Ft, illetve 15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!

- GLS futárszolgálat minden munkanap 08:00 és 17:00 óra között szállít.


Hasonló termékek

  bruttó 25 500 Ft

Flavin7 Artemisinin 100db - 

Flavin7 Artemisinin 100db

Cikkszám: 2053

25500 Ft / 85 bónuszpont

 

Flavin7 Artemisinin 100db Az artemisinin az egynyári üröm (artemisia annua) hatóanyaga.


azonosító: B1642
Részletek

  bruttó 9 000 Ft

Flavin7 Artemisinin 30db - 

Cikkszám: 2052

9000 Ft / 30 bónuszpont

 

Az artemisinin az egynyári üröm (artemisia annua) hatóanyaga. Artemisinin daganatgátló hatása


azonosító: B1641
Részletek

  bruttó 6 330 Ft

Cardio Flavin 7+ kapszula 90db 

Stressz okozta szív- és érrendszeri betegségeket a flavonoidok rendszeres fogyasztásával megelőzhetjük.

Cikkszám: 2027azonosító: B1100
Részletek

  bruttó 5 280 Ft

Flavin 7+kapszula 90db 

 

Flavin 7+kapszula 90db

 

A kapszula hatása megegyezik a FLAVIN7 ital hatásával, ezen kívül kolint és aminósavakat is tartalmaz. Fogyasztása különösen gyomorbántalmakban, savtúltengésben szenvedőknek javasolt.

Cikkszám: 2017


azonosító: B50
Részletek
Vásárlási feltételek|Adatvédelmi szabályzat | Weblapkészítő: Avasweb Kft.